09:31
24 листопада 2017

24 листопада 2017 року в актовому залі Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Теодора Перуна у рамках святкувань Дня Гідності та Свободи відбулась зустріч учнівського, учительського колективів та громадськості села Чернилява з воїнами АТО, вихідцями з села Чернилява. На зустрічі були присутні Гера Володимир, Хлян Василь, Хлян Володимир, Федор Юрій, Ковалик Іван, Гера Володимир, Юпин Володимир.

Зустріч розпочали учні 6 класу під керівництвом Марії Романик. Під час заходу школярі співали, декламували вірші та провели танцювальний флешмоб «Pray For Ukraine» (Молись за Україну). Потім виступ продовжили учні 8-11 класів з музичними композиціями «Повертайся живим» та «Україна - це ти», учениця 11 класу Олена Мисаньо декламувала власний вірш «Герой-односельчанин», а учні 2 класу з музичною композицією «Нам є що захищати» впевнено довели усім присутнім, що герої в с.Чернилява не перевелись, вони є і будуть. Для героїв-односельчан ансамбль «Калиновий цвіт» (с.Чернилява) заспівав пісні «Наші герої», «Ти солдат гарненький».

На завершення до усіх присутніх від імені воїнів звернувся старший лейтенант Володимир Гера, який поділився своїми думками з присутніми щодо сьогодення і побажав усім, щоб війна була подалі від наших домівок, щоб над Україною завжди було чисте мирне небо, а наші діти й онуки жили в мирній і суверенній державі Україна. Адже допоки будуть небайдужі люди, нашу націю ніхто не зможе поставити на коліна!

Захід завершився гучними оплесками та вигуками "Слава Україні!" - "Героям Слава", на честь героїв-односельчан.

                           

Переглядів: 302 | Додав: OV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: