5 квітня 2019

Неділя 15:01

4 квітня 2019 року учні військово-патріотичного гуртка «Джура» Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна під керівництвом вчителя предмета «Захист Вітчизни» Віталія Турби відвідали прикордонну заставу села Грушів. Учні мали змогу ознайомитись із з побутом прикордонників, організацією та порядком несення служби прикордонними нарядами, роботою службових собак, здійсненням прикордонного контролю за державним кордоном України, а також практично попрацювати із військовою зброєю. Адміністрація школи щиро дякує керівництву застави за цікаву екскурсію!

21 березня 2019

Неділя 14:58

20 березня 2019 року учні 9 класу Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна разом з класним керівником Галиною Гарбуз завітали на профорієнтаційний урок до Яворівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості. Заступник начальника відділу надання соціальних послуг Яворівської філії Львівського ОЦЗ Михайло Гоза разом із працівниками служби зайнятості ознайомили дітей з розмаїттям професій, які існують, продемонстрували відео щодо вибору майбутньої професії, зробили наголос на важливих факторах вибору. Учні ознайомилися з технологією прийому громадян у філії та пройшли психодіагностичне тестування, після якого було багато вражень та обговорень щодо його результатів.

Сьогодні учень - завтра працівник. Тому, спільними зусиллями необхідно знайомити дітей із світом професій, наголошувати на важливості прийняття правильного рішення, щодо вибору майбутньої професії, до якої «лежатиме» серце дитини.

22 березня 2019

Неділя 14:56

22 березня 2019 року соціальний педагог Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна Марія Кобик провела разом з учнями 7 класу виховний захід на тему «Безпека в інтернеті». Адже за даними інтернет-асоціації України понад 8 мільйонів дітей в Україні активно користується Інтернетом. Під час заходу Марія Мечеславівна обговорила з учнями небезпеки, які існують в Інтернеті, та ознайомити дітей з правилами безпечного користування Інтернетом. Усі школярі отримали поради про те, як захиститися від небезпек Інтернетук, та вчились слідувати правилам спілкування та поведінки в мережі.

10 березня 2019

Неділя 14:52

Шевченкове слово у серці моєму,

Воно життєдайна джерельна вода

З метою зрозуміти та усвідомити неоціненний вклад Тараса Шевченка в зародження та розвиток української культури, мови, нашої державності. І ще раз переконатися, що:

поезія Шевченка – це вогник,

схожий на полум’я свічки,

що запалює душу людини…

7 березня 2019 року у Чернилявській ЗОШ І-ІІІ сткпенів імені Теодора Перуна педагогічний та учнівський колектив спільно з громадськістю села, ансамблем народного дому села Чернилява «Калиновий цвіт» вшановували 205-річницю від дня народження великого пророка України Т. Г. Шевченка. У цей день в актовій залі лунали вірші, пісні. А ще обіцянка гордо нести ім`я українця, докладати усіх зусиль в ім`я нової і вольної держави - України. Адже змінюються часи, але незмінним, невичерпним і, по суті, не до кінця прочитаним і розгаданим залишається сам Тарас Григорович Шевченко. І вистачить його, поза всяким сумнівом, ще на багато-багато поколінь – допоки житиме український народ, допоки буде жити наша Україна!