2 березня 2019

Неділя 20:05

1 березня 2019 року, чернилявська малеча радо поспішала до школи. Тут їх з нетерпінням чекали учні 4 класу Чернилявської школи І-ІІІ ступенів ім. Теодора Перуна та їхня перша вчителька Наталія Толмач. Наталія Миколаївна разом із своїми четвертокласниками запросила майбутніх першокласників та їхніх батьків на перегляд дивовижного дійства: вистави "Двері казка відкриває", яку вона підготувала із своїми вихованцями. Малеча із захопленням спостерігала за грою учнів, а також брала участь у виставі. У нагороду за активність майбутні школярики отримали подарунки від звірят з «Лісової школи». По завершенні вистави четвертокласники провели екскурсію для малят по школі, а також показали свої уміння, які вони набули завдяки Наталії Миколаївни. Окрім того майбутніх першокласників та їхніх батьків привітав директор школи Юрій Гарбуз, який ознайомив присутніх із основними засадами нової української школи і повідомив про порядок зарахування учнів до школи. Дітлахи покидали школу у піднесеному настрої і з бажанням повернутися.

лютий 2019

Неділя 20:03

21 лютого 2019 року, у День рідної мови, у Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна відбулась зустріч відомої львівської казкарки Лесі Кічури з учнями 1-7 класів. Улюблениця дітей Леся Кічура у цікавій формі розповіла молодшим школярам про те, як «твориться казка», і розказала про те, що надихає її на написання казок. Окрім того, письменниця, завдяки змістовній мультипрезентації, ознайомила дітей із героями свої казок, розказала про їхні неймовірні пригоди і закликала школярі побільше читати та вивчати рідну мову.

28 лютого 2019

Неділя 20:00

28 лютого 2019 учні 7-8 класів Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Перуна разом з вчителем економіки Марією Кобик побували у відділенні Приватбанку м. Новояворівськ. Під час профорієнтаційної екскурсії школярі мали можливість ознайомитися з роботою фінансової установи, роботою банківських працівників різних професій, а також вчились користуватись фінансовими інструментами.