09:57
6 грудня 2019

6 грудня 2019 року у Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна заступник директора з навчально-виховної роботи Леся Хомік організувала зустріч старшокласників з інспектором ювенальної превенції Яворівського ВПГУНП у Львівській області капітаном поліції Бринько Наталією.

З метою профілактики і запобіганню булінгу та насильству в сім'ї, Наталія Бринько провела цікаву лекцію на тему «Шкільний булінг: особливості спілкування між однолітками». Вона ознайомила присутніх школярів із статистикою випадків булінгу серед однолітків, пояснила основні визначення та ознаки булінгу, кібербулінгу. Під час виступу розказала про прояви булінгу серед однолітків у школі, демонструвала та коментувала відеоролики, закликаючи присутніх не стояти осторонь даної проблеми, вирішувати її негайно. По закінченню заходу присутні школярі отримали пам’ятку «Як не стати жертвою булінгу та насилля», а також ознайомились з інформаційною викладкою матеріалів «Запобігання булінгу та домашньому насиллю», на якій представлено номери телефонів довіри та матеріал щодо запобігання шкільному булінгу.

Адміністрація закладу висловлює щиру подяку капітану поліції Наталії Бринько за надану правову допомогу і надіється на подальшу співапрацю в рамках правового виховання учнівської молоді.

Переглядів: 222 | Додав: OV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: