20 жовтня 2019

Вівторок 23:57

У рамках Угоди про співпрацю між ґміною Медзіхово (Великопольське воєводство, Республіка Польща) та селом Чернилява (Україна) з 12 по 19 жовтня 2019 року учні Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Теодора Перуна та сіл Медзіхово і Болевіце (Республіка Польща) взяли участь у міжнародному проекті «Art Life», який проходив на базі мотелюю «Курортний», що знаходиться у смт. Шкло Яворівського району.

Щодня діти спільно з своїми кураторами та тренарами Марією Романик, Марією Дудич, Беатою Адамовською, Матеушем Пятківічем, Кінгою Вайта проводили цікаві зяняття, тренінги, воркшопи, майстер-класи. Окрім того, учні здобували уміння працювати в команді та здійснювали пізнавальні незабутні екскурсії у м.Львів та територією Яворівщини. Цей проект сприяв формуванню в учнів таких умінь, як-от: спілкування англійською мовою, формування навичок колективно злагоджених дій, вміння створювати проекти і проводити їх захист, а також творчо мислити і співпрацювати. Результатом проекту стало графіті, яке створили і намалювали діти. Цей тиждень був сповнений неповторних вражень та емоцій. Усі учні та батьки щиро дякують організаторам проекту.

    

17 жовтня 2019

Вівторок 21:55

Ми пам’ятаємо. 14 жовтня 2019 року, у День захасника Вітчизни, учні та вчителі Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна вшанували пам'ять новітнього героя України Володимира Геру

   

16 жовтня 2019

Вівторок 21:47

МИ - УКРАЇНЦІ! ПРАВО ЗНАТИ МАЄМ!
ПРО ТИХ КОГО ГЕРОЯМИ ВВАЖАЮТЬ,
ПРО ТИХ, ЯКІ ЖИТТЯ ВІДДАЛИ ЗА ВКРАЇНУ,
СИНІВ ТА ДОЧОК ГІДНИХ УКРАЇНІ!!!

У світлий день Покрови Пречистої Богородиці, яка є покровителькою українського козацтва й воїнів-захисників України, відзначається національне свято – День захисника України. Колектив Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна спільно з церковною громадою села Чернилява здійснили щорічну урочисту ходу до могили воїнів УПА, щоб вшанувати пам’ять українських героїв – повстанців, борців за волю України. Подякувати їм за те, що вони в свій час із зброєю в руках боронили рідний край, несли у своєму серці любов до України, виборювали краще, щасливе майбутнє у вільній незалежній державі для нинішніх поколінь.

На місці загибелі Теодора Перуна, референта окружного проводу ОУН, та його побратимів Григорія Турка та Михайла Галушки парох церкви святого Миколая отець Михайло Кістечок відправив панахиду за загиблими героями, учні школи декламували вірші та співали патріотичні пісні, ансамбль народного дому села Чернилява «Калиновий цвіт» виконав авторські пісні про Т.Перуна та новітніх героїв України. Усі учасники заходу вшанували захисників Вітчизни та подякували їм за відданість Україні та її народу!

    

15 жовтня 2019

Вівторок 21:47

15 жовтня 2019 року Леся Кириленко, бібліотекар Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна, в актовому залі школи організувала цікаву й незабутню зустріч учнів початкової ланки із відомим дитячим письменником Олександром Зімбою.

Своє знайомство із школярами казкар розпочав такими словами: «Без казок жити зовсім не цікаво». У ході зустрічі п.Олександр порекомедував батькам разом зі своїми дітьми відвідати місця цікавих історій та подорожей, описаних у казках, а також змусив глядачів поринути у світ пригод та дива, добра і зла за допомогою мультфільмів та пісень, складених до його казок.
Молодші школярі з цікавістю слухали казкаря, весело та цікаво провели з ним час, а коли прийшов час розставатися – трішки засумували. Олександр Зімба не розгубився і зробив сюрприз: подарував кілька своїх дитячих книжок для шкільної бібліотеки, взяв слово з учнів, що вони обов’язково їх прочитають і пообіцяв знову зустрітись.

   

жовтень 2019

Вівторок 21:43

Екскурсія в музеї Яворова