грудень 2018

Вівторок 16:47

7 грудня 2018 року учнівський та учительський колектив Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна знову провів благодійну акцію «Різдвяне диво для Юлічки Ірзи». Напередодні учні 5, 8 та 9 класу спільно з батьками напекли пиріжки, кекси, торти та різні смаколики і реалізували їх у школі. Під час благодійного ярмарку у школі зібрано 10100 гривень. Гроші передано сім’ї Юлічки, яка зараз перебуває в Італії на лікуванні!

Заохочуємо усіх небайдужих до активної участі у благодійних акціях. Робіть добро і добро вам повернеться!

         

13 грудня 2018

Вівторок 16:43

12 грудня 2018 року в актовій залі Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна було напрочуд весело та гамірно. Адже тут проходили Андріївські вечорниці, на які запросили усю шкільну родину учні 9 класу разом з класним керівником Галиною Гарбуз. Школярі повернули усіх запрошених у минуле і відтворили справжнє дійство народних звичаїв і традицій – Андріївські вечорниці. На святі звучали українські стародавні пісні та проходили забави. Веселі конкурси, чарівне ворожіння, запальні танці, смачна калита - все дарувало радість. Але особливо до смаку були смачні пампухи, які для учнів школи напекли дев’ятикласники зі своїми батьками, та приховані у них побажання. Із сторони було приємно спостерігати і за учасниками, і за глядачами, які поринули у вихор незабутнього свята.

      

28 листопада 2018

Вівторок 16:40

28 листопада 2018 року учні 8-11 класів Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна під керівництвом учителів Віталія Турби та Катерини Вербенець відвідали військово-історичний музей 58 Будинку офіцерів Збройних Сил України. Школярі мали змогу ознайомитись з історією 80-тої окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, зразками озброєння, новітньою технікою та приладами, які перебувають на озброєнні військової частини та використовуються під час виконання службово-бойових завдань. Також вони ознайомилися з унікальними музейними предметами кіммерійсько-скіфсько-сарматського періоду, часів Київської Русі, доби національно-визвольної боротьби XVII—XVIII ст., українських військових формувань періоду І-ї Світової війни та визвольних змагань початку XX ст., які розповідають про звитягу та мужність, бойовий ратний подвиг народу при захисті рідної землі. Велику увагу під час екскурсії було приділено експозиції виставки,яка присвячена участі Зброяних сил України в зоні АТО. Завершилась екскурсія шикуванням біля стели Героям. Учні запалили лампадки біля підніжжя пам’ятника загиблим десантникам та вшанували полеглих хвилиною мовчання. 

Адміністрація школи висловлює щиру подяку начальнику Львівського Будинку Офіцерів полковнику Віталію Провозіну і колективу музею за співпрацю і проведення екскурсії!