14 жовтня 2018

Неділя 15:33

Коли густі тумани знов обіймуть землю,

Коли холодні роси знов на трави упадуть,

Згадаймо тих, що на вівтар життя своє поклали,

Хай їхні подвиги у пам’яті людській живуть!

14 жовтня 2018 року колектив Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна спільно з жителями села Чернилява здійснили урочисту ходу до могили воїнів УПА, щоб вшанувати пам’ять українських героїв – повстанців, борців за волю України, та висловити слова подяки усім захисникам Вітчизни, які жертвуючи своїм життям та здоров’ям, стоять на сторожі спокою та миру.

    

12 жовтня 2018

Неділя 15:02

Напередодні Дня захисника Вітчизни в Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ст. імені Теодора Перуна учні 2-9 класів спільно з педагогом-організатор Марією Теслею провели патріотичний флешмоб "Україна у нас лиш одна !".

     

5 жовтня 2018

Неділя 14:59

5 жовтня 2018 року в Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Перуна відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Свято для педагогів розпочалося ще у вестибюлі школи, де їх зустрічав 11 клас, а по школі лунала чудова музика. Майбутні випускники спільно з іншими школярами під керівництвом класного керівника Лесі Фірчук та педагога- організатора Марії Теслі підготували святковий концерт на честь вчителів. На святі звучали пісні, гуморески, вірші, розігрувались сценки, демонструвались презентації, відеокліпи. Особливо було приємно учителям, чиї діти навчаються ще у школі. Адже учительські діти звернулись до своїх батьків у відеозверненнях, у яких висловлювали свою щиру подяку за любов, розуміння. Одинадцятикласники вітали своїх улюблених вчителів, дарували їм квіти і маленькі знаки уваги. Проте найголовніший подарунок у цей день - це вираз подяки та безмірної поваги до такої нелегкої, але так потрібної вчительської праці.