липень 2018

Неділя 22:30

Чернилявська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. імені Теодора Перуна взяла участь у конкурсі «Фарби для ремонту школи», який проводила ТзОВ «Снєжка-Україна» з 15 травня по 15 липня 2018 року. Минулого тижня компанія «Снєжка-Україна» підрахувала голоси і визначила трьох переможців.

Чернилявська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. імені Теодора Перуна посіла третє місце (180 голосів),і була нагороджена сертифікатом на суму 2000 грн., який дає право купити на вказану суму лакофарбову продукцію ТМ Sniezka для ремонту одного з приміщень школи.

Дирекція школи дякує усім покупцям, які, купуючи продукцію у Фірмовому Салоні «Sniezka», активно голосували за школу та ТзОВ «Снєжка-Україна» за можливість виграти потрібну лакофарбову продукцію для потреби навчального закладу

                    

25 червня 2018

Неділя 22:26

23 червня 2018 року учитель початкових класів Оксана Ковалик у складі делегації освітян Яворівщини відвідала виставку шкільних меблів та обладнання для використання в умовах Нової української школи в м. Трускавець, у приміщенні НВК «СЗШ №2 – гімназія».

Оксана Романівна у 2018/2019 році буде працювати у 1 класі, тому з усією відповідальністю поставилась до питання щодо забезпечення майбутніх першокласників сучасними меблями, дидактичним матеріалом, комп’ютерним та іншим обладнанням для розвитку навчально-пізнавальної діяльності школярів.

червень 2018

Неділя 22:20

Адміністрація Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна вітає Тиндика Віталія з успішним проходженням ДПА у формі зовнішнього незалежного оцінювання ( українська мова – «12»; Історія України – «11», хімія – «11») та одержанням нагороди Золота медаль.

Вітаємо Віталія з високими результатами, бажаємо наполегливості та успіхів у взятті інших висот!

12 червня 2018

Неділя 22:14

11 червня 2018 року в Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна відбувся звіт директора школи Юрія Гарбуза за 2017/2018 навчальний рік перед батьками, громадськістю та колективом школи. Під час свого виступу Юрій В’ячеславович розповів про діяльність закладу та проаналізував усі напрямки роботи за 2017/2018 навчальний рік (доповненням до виступу була презентація).

В обговоренні виступу взяли участь в.о. голови сільської ради Ольга Стасишин, депутат Яворівської районної ради Марія Дудич, які схвально висловилися про роботу директора школи, звернули увагу присутніх на особистий вклад директора у розвиток школи, а також відзначили успіхи школи за 2017/2018 навчальний рік та подякували за плідну співпрацю у проведенні спільних заходів.

Усі присутні одностайно проголосували за позитивну оцінку діяльності керівника закладу освіти.