18 лютого 2018

П`ятниця 09:26

15 лютого 2018 року в рамках вшанування Героїв Небесної Сотні в спортивному залі Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна відбувся районний турнір з настільного тенісу серед школярів району. Зі своїми вихованцями до села Чернилява приїхали директори Краковецької і Свидницької шкіл Мирослав Кропивницький і Ярослав Брошко, а також вчителі фізичної культури Бердихівської і Дрогомишлянської шкіл: Михайло Рубай і Тарас Герелей.

Учасників турніру тепло привітали: директор Чернилявської школи Юрій Гарбуз, а також директори вже згаданих шкіл і побажали майстерної гри та перемог. Перемогу серед дівчат здобула учениця Краковецької школи - Віра Нога, вигравши всі поєдинки. У молодшій групі серед хлопців перемогу здобув Павло Родич із Краковецької школи, а в старшій групі - Віталій Хомік, учень Чернилявської школи

Після закінчення змагань відбулося нагородження призерів. Церемонію нагородження проводив директор Краковецької школи Мирослав Кропивницький, а допомагали йому директор Свидницької школи Ярослав Брошко, учитель фізичної культури Чернилявської школи Григорій Рубай та Богдан Чорниш. Кожен призер отримав грамоти, медалі і цінну пізнавальну літературу від Яворівської районної держадміністрації. А переможці у своїх номінаціях отримали ще й цінні призи від підприємця з села Чернилява.

У завершальному слові Мирослав Кропивницький відзначив високу організацію турніру і майстерність юних майстрів пінг-понга, запросив усіх присутніх на тенісний турнір, який відбудеться в Краківці 10 березня цього року, і присвячений вшануванню пам'яті Головнокомандуючого УПА генерал-хорунжого Романа Шухевича.

Організатори районного турніру з настільного тенісу серед школярів: директор Чернилявської школи Юрій Гарбуз, вчитель фізичної культури Григорій Рубай і Богдан Чорниш - щиро дякують Яворівській держадміністрацї і підприємцю з села Чернилява за цінні і чудові призи, а директорам Краковецької і Свидницької шкіл, вчителям фізичної культури всіх шкіл за сприяння у проведенні цього спортивного дійства і надіються , що цей турнір стане традиційним.

     

лютий 2018

П`ятниця 09:20

За ініціативи вчителів початкових класів Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Перуна та фінансової підтримки батьків учнів 10 класу і спортсменів с.Чернилява з метою створення освітнього середовища для майбутніх першокласників у вестибюлі школи розмальовано стіну. Адже тут відбуватимуться ранкові зустрічі першокласників, які дадуть можливість навчити дітей взаємній повазі та позитивному ставленню один до одного, сприятимуть формуванню цілісного колективу. Малюнок, зображений на стіні, формуватиме у школярів позитивний настрій, знайомитиме з українськими народними символами, традиціями й обрядами. Водночас художній розпис формуватиме в уяві школяра людину, в якій поєднується духовне багатство, моральна чистота і фізична досконалість.