25 лютого 2017

Середа 11:04

24 лютого 2017 року в Чернилявській ЗОШ I-III степенів імені Теодора Перуна відбулася зустріч з батьками майбутніх першокласників у рамках Дня відкритих дверей. Перед батьками виступив директор школи Ю.Гарбуз, який ознайомив присутніх з напрямками роботи закладу щодо підготовки дитини до навчання в школі та познайомив їх з майбутнім класним керівником Ганною Вергун. Ганна Михайлівна запросила дітей на цікаву і повчальну виставу «У світі казки», яку вона підготувала разом з своїми четвертокласниками. Після вистави Вергун Г.М. обговорила з батьками умови навчання та надала їм корисні порадами щодо підготовки дитини до школи. Зустріч пройшла в дружній і доброзичливій атмосфері, а піднесений настрій і гарні емоції переповнювали майбутніх школярів

20 лютого 2017

Середа 11:02

Сьогодні, 20 лютого, вчительський та учнівський колектив Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Теодора Перуна вирушили до пам’ятного знаку в с.Чернилява, щоб вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, які загинули під час Революції Гідності зимою 2014 року. Учні під керівництвом заступника директора школи Хомік Л.Я. та педагога-організатора Теслі М.Р. розповідали про ті криваві і трагічні дні в історії України, згадали загиблих героїв, зокрема наших земляків Романа Сеника, Романа Вареницю та Віталія Кацюбу. На завершення заходу всі присутні помолились за душі загиблих героїв та запалили свічки пам’яті.

14 лютого 2017

Середа 10:57

13 лютого у Чернилявській ЗОШ I-III ст. ім.. Т.Перуна відбулась подія, яка вже традиційно, з року в рік наповняє наші серця добром, щастям та любов'ю до Бога, до своєї родини, до свого народу і є завершальним циклом Різдвяних свят – фестиваль «Прощання з Колядою», захід, який несе радість про народженого Спасителя. На це дійство завітала уся дружня Чернилявська громада. Виступи шкільних колективів під керівництвом класних керівників 1-11 класів були пронизані щирістю та високим виконавським рівнем, викликали у глядачів багато радісних відчуттів та емоцій. Парафіяльний хор під керівництвом Лелик Любомири Федорівни пригадав усім присутнім давно забуті колядки. Усі гості мали змогу ще раз поринути у вертепне дійство та заколядувати колядки, а коляда усіх пригостила смачними пампушками, солодкими пирогами і гарячим чаєм. Прощались з колядою не надовго, лише на рік, щоб міг діждати того Різдва кожен чоловік.