13 грудня 2016

Середа 08:00

12 грудня, у переддень свята Андрія Первозваного, учні 9 класу Чернилявської ЗОШ I-III ступенів ім. Т.Перуна під керівництвом Фірчук Л.М.  запросили усю шкільну родину на Андріївські вечорниці. Присутні на святі побачили справжнє українське дійство. Хлопці та дівчата жартували, співали, ворожили. Усі: і учасниками, і глядачі - поринули в чарівний світ народних звичаїв і традицій. Завершальним етапом вечорниць було пригощання усіх учасників смачними домашніми українськими варениками та пампушками. Ось тут-то не обійшлося без сюрпризів. У окремих варениках смачна капуста чи картопля були замінені на гіркий перець чи сіль. Але ті учасники свята, кому вони дістались, ще більше жартували та раділи.

9 грудня 2016

Середа 07:47

8 грудня команда вокального ансамблю «Водограй» (5-7 кл) були активними учасниками районного конкурсу – фестивалю «Різдвяні канікули». Мелодійний,  красивий звук дітей  захоплював душі і серця суддів та слухачів. Керівник ансамблю Тесмя Марія Романівна.

         

8 грудня 2016

Середа 07:45

7 грудня команда  «СІЧ»  Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна взяла активну участь у районних  козацьких змаганнях. Вони проявили свої вміння у різноманітних конкурсах вікторинах, проявили смикалку в інтелектуальних іграх,  де і зайняли 4 місце . Провідними вчителями були Хомік Леся Ярославівна та Тесля Марія Романівна.