1 вересня 2016

Четвер 17:38

   І знову свято першого дзвоника завітало у стіни рідної школи.

Серпень 2016

Четвер 17:23

Святкування Дня Незалежності і Дня села в Чеpниляві pозпочалось Святковою Божественною Літуpгією за миp і волю Укpаїни. Опісля святкова пpоцесія pушила до символічної могили боpцям за волю Укpаіни, де відбулась панахида та наpодне віче, пpиуpочене 25-pічниці Незалежності Укpаїни. Після цього відбувся святковий концерт на сільському стадіоні.

Липень 2016

Четвер 11:49

29 липня додому повернувся наш герой Володимир Гера. Радісна звістка миттю поширилася селом і люди з радістю на серці прийшли привітати свого героя, який вже два роки не бачив рідної землі.

 

 

Травень 2016

Четвер 11:31

20 травня 2016 р. в Чернилявській ЗОШ I-III ст. імені Т. Перуна першокласники прощалися з першою найулюбленішою книжкою – «Букварик».  Наймолодші школярі інсценізували казку «Лісова школа» під керівництвом Толмач Н.М. Події казки відбувалися у лісі, де вчителька Сова навчала лісових звіряток читати й писати.

Ще зовсім недавно першачки  вперше  переступили  шкільний поріг. Маленькі, тендітні, невпевнені в собі написали першу букву, перше слово. А сьогодні перегорнули останню сторінку букварика і дуже раді, що знають всі букви, вміють добре читати, стали мудрішими, підросли та здружилися.

 

Квітень 2016

Четвер 11:22

    Ансамбль учнів 5-7 класів взяли участь у районному конкурсі "І слово і пісня матусю тобі", де зайняли ІІІ місце. Керівник Тесля М.Р.