25 березня 2016р

Вівторок 21:38

         24 березня практичний психолог Гуряк І.І. та соціальний педагог Кобик М.М. провели профілактичну та розвивальну групову роботу із дітьми 5-11 класів на тему "Формування здорового способу життя" та тренінг "Твоє життя - твій вибір"

11 березня 2016р

Вівторок 21:25

       11 березня у школі відбулося літературно-музичне свято "Вічна слава Кобзаря". Його підготували і провели педагог-організатор Тесля М.Р., заступник директора з навчально-виховної роботи Хомік Л.Я., вчителі української мови: Гуряк І.І., Філик В.І., Романик Л.В. та вчителі початкових класів Толмач Н.М., Ковалик О.Р., Вергун Г.М., Якимишин Л.М.

     

9 березня 2016р

Вівторок 21:18

Сьогодні, 9 березня, на шкільному подвір’ї біля пам’ятника Т.Г. Шевченку зібрався учительський та учнівський колектив Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна з нагоди 202 річниці від дня народження  Кобзаря. Школярі декламували вірші великого поета, співали пісні на його слова,  відтворювали цікаві епізоди із його життя.  Захід завершився покладанням квітів та спільною молитвою усіх присутніх за мир в Україну

 

 

7 березня 2016р

Вівторок 21:14

     4 березня учні 9 класу під керівництвом Прійми О.Ф. провели виховну годину "У світі професій", де познайомились із актуальними професіями на ринку праці, а також провели анкетування і змогли оприділитися з вибором у майбутньому.

       

 

5 березня 2016р

Вівторок 21:10

                4 березня в Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна відбувся літературно-музичний захід «Пісня буде поміж нас» присвячений 67 річниці від дня народження Володимира Івасюка. Учні  школи співали пісні Володимира Івасюка, переглянули кінофільм про життя видатного композитора і співака, а також ознайомилися з виставкою літератури «Вернись із спогадів». У проведенні свята взяли активну участь члени народознавчого гуртка «Джерело» під керівництвом бібліотекаря школи  Кириленко Л.М.  та вчителя української мови  та літератури Гуряка І.І.

   

24 лютого 2016р

Вівторок 21:05

      У школі пройшла виставка дитячих малюнків на тему "З Україною в серці", яку організували вчителі початкових класів разом із заступником директора з навчально-виховної роботи Хомік Л.Я. та педагогом-органзатормо Теслею М.Р.

19 лютого 2016р

Вівторок 21:01

19 лютого 2016 року вчительський та учнівський колектив Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Теодора Перуна вшанував пам’ять Героїв Небесної Сотні. Учні школи декламували власні вірші про події, що відбулися в Києві на майдані Незалежності в лютому 2014 року, розповіли про Героїв Небесної Сотні з Яворівщини, запалили свічки пам’яті. Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих на майдані та молилися за мир в Україні.

   

8 лютого 2016р

Вівторок 20:54

6 лютого у школі відбулося свято зустрічі випускників. Захід підготували учні шкільного парламенту під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Хомік Л.Я.

   

30 січня 2016

Вівторок 20:47

29  січня  на  базі  Чернилявської  ЗОШ І-ІІІ ст. ім.Теодора Перуна  відбулося  засідання  вчителів початкових (других) класів – керівник   ОМК   Ковалик О.Р. За  круглим  столом  присутні  поділилися  досвідом щодо «Підсилення  інтересу  молодших  школярів  до  вивчення  «цариці  наук»  -  математики .

      Оскільки  математика  й  історія  -  дві  нерозривні  області  науки , вчителі  ОМК  відвідали  народознавчий  музей «Життєдайні  джерела».