28 листопада 2014року

Середа 10:08

27 листопада 2014 року відбувся шкільний конкурс класних робочих кутків та озеленення класних кімнат. Переможцями конкурсу стали  1 клас та 5 клас.

   

26 листопада 2014року

Середа 10:06

24 листопада у актовому залі школи проведено лінійку пам’яті «Небесній сотні слава на віки»

Учні вшанували героїв Небесної сотні молитвою, віршами та піснями. Учениця 6 класу Федор Юліанна та учениця 9 класу Дацко Христина зачитали власні вірші.

Захід  піготувала педагог-організатор Тесля Марія  Романівна.

Із вступним словом  виступила вчитель історії Мруць Олександра Богданівна.

 Презентацію із подій Майдану підготувала заступник з виховної роботи Хомік Леся Ярославівна.

21 листопада 2014 року

Середа 10:01

12 листопада 2014 року на базі Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося друге засідання методичної комісії вчителів географії і природознавства Яворівського методичного округу № 1. Педагоги відвідали відкритий урок з природознавства у 5 класі на тему: «Рух молекул. Дифузія», який провела вчитель Кобик М.М . Учасники засідання відвідали географічний батл «Україна – єдина країна» між учнями 8 класів Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Гуменюк С. М.) та Залузької ЗОШ І – ІІ ст. (вчитель Бекіш Т. І.). 2 команди: «Східний регіон» Чернилявської і «Західний регіон» Залузької шкіл у змаганнях показали свої знання з фізичної географії України. Чимще раз довели, що Схід і Захід разом і Україна є єдиною державою. На завершення дійства учнями 5- 6 класів під керівництвом учителя Теслі М. Р. було виконано пісню «Єднаймося українці».