2 вересня 2014

Субота 10:15

На подвір’я Чернилявської З0Ш І-ІІІ ст. шкільний дзвоник скликав усіх дітей на святкову лінійку, присвячену Дню знань. Перед присутніми виступили: директор школи Юрій Гарбуз, місцеві парохи Ігор Мариняк та Михайло Кістечок, які благословили школярів та педагогічний колектив на щасливий навчальний рік, молись за Україну та вшанували хвилиною мовчання героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули під час проведення антитерористичної операції, керівник архівного відділу Яворівської РДА Адамчук Алла Володимирівна та сільський голова Косик Ярослав Іванович, які побажали учням успіхів у 2014-2015 навчальному році та миру в Україні. Учні школи згадали прізвища мешканців села, що перебувають зараз в зоні АТО і побажали їм здоров’я, сил  та Божої опіки. По завершенні лінійки учні з батьками вирушили на перший урок «Україна – єдина країна».

                               

25 серпня 2014

Субота 10:05

Патріотично налаштовані жителі  села Чернилява за власний кошт в травні 1991 року в урочистій атмосфері на подвір’ї  Чернилявської школи встановили пам’ятник генію українського народу  Т.Г. Шевченкові.

         Однак роки беруть своє: час і різні негоди завдали певних пошкоджень постаменту. За ініціативи директора школи Юрія Гарбуза, сільського голови Ярослава Косика, при підтримці депутатів сільської ради, зусиллями жителів села та підприємця-мецената Лялюка Дмитра та з нагоди року Т.Шевченка в Україні пам’ятник було відреставровано, а місцеві парохи о. Михайло Кістечок та о. Ігор Мариняк посвятили оновлений пам’ятник. Учні школи під керівництвом заступника директора Лесі Хомі декламували вірші Тараса Шевченка, а хори церкв св. Петра і Павла та св. Миколая заспівали «Заповіт», гімн України та інші патріотичні пісні. Завершилось свято спільною молитвою за Україну.

квітень 2014

Субота 09:55

30 квітня вчителем світової літератури Романик Л.В. був проведени відкритий урок у 8 класі на тему "Хто ж він Дон Кіхот Ламанський?"

 

27 лютого 2014

Субота 09:51

25 лютого вчителем початкових класів Якимишин Л.М. був проведений відкритий урок у 2 класі з української мови на тему "Узагальнюючий урок з теми "Корінь слова""

 

26лютого 2014

Субота 09:48

24 лютого було проведено окружне методичне об'єднання вчителів біології та основ здоров'я. Вчителі округу мали можливість відвідати відкритий урок з біології у 7 класу на тему "Різноманітність голонасінних рослин", який провела вчитель біології Гунькало Д.С., а також перегляну презентацію досвіду роботи вчителя основ здоров'я Гарбуз Г.Д. на тему "Пожежна безпека".