21:28
8 грудня 2017

8 грудня 2017 року учні 8 класу Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Т.Перуна під керівництвом класного керівника Гарбуз Г.Д. відвідали Яворівську районну філію Львівського ОЦЗ з метою посилення профорієнтаційної роботи з молоддю та національно-патріотичного виховання дітей та молоді, зумовленого сучасними викликами, що стоять перед Україною. За хід пройшов під гаслом : Патріотичне виховання - це сфера духовного життя, яка проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне, що любить і ненавидить людина, яка формується...
(В.Сухомлинський). У ньому, окрім учнів, взяли участь директор та начальники відділів районної філії, керівник Служби у справах дітей Яворівської РДА та почесний гість заходу - учасник АТО Яна Шкурченко.

Керівники соціальних структур у своїх виступах намагалися донести до молоді основні завдання національно - патріотичного виховання: повага до Конституції країни, законності, норм суспільного життя, повага до символів держави, історичних святинь, гордості за країну, залучення молоді до вирішення соціальних, культурних, екологічних та інших проблем місцевого значення.
Розповідь тендітного захисника нашої держави Яни Шкурченко спиралась на мотивації молоді до громадської активності, відваги, любові до своєї землі, безкорисної суспільної праці, гордості за свою державу, співпричетності до творення її сьогодення та майбутнього.

Адже формувати справжнього патріота власним прикладом, органічно поєднуючи історичні факти, літературні надбання, аналізуючи, дискутуючи, навчаючи ненав'язливо і з любов'ю,- головний критерій співпраці з молоддю.

Переглядів: 329 | Додав: OV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: