09:20
21 листопада 2017

Сьогодні, 21 листопада 2017 року, учнівський та учительський колектив Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Теодора Перуна разом з громадськістю села Чернилява відзначили День Гідності та Свободи.

Учні шкільного парламенту під керівництвом педагога-організатора Марії Теслі запросили усіх на виступ присвячений початку двох революцій: «помаранчевої» революції 2004 року і Революції Гідності 2013-14 років. Під час виступу учні декламували вірші та співали пісні про утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, розповідали про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян. Присутні переглянули відеоролик «Пам’яті Яворівських Ангелів». На завершення свята виступив директор школи Юрій Гарбуз, який наголосив, що Україна - це територія гідності і свободи, що єдність і свобода робить нас усіх гідними нащадками наших батьків, наших героїв, і закликав усіх з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб.

Завершився захід урочистим походом до пам’ятної дошки «Героїв Небесної Сотні», щоб вшанувати тих, хто віддав найдорожче – своє життя, за Свободу і Гідність українського народу.

        

 

Переглядів: 272 | Додав: OV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: