28 грудня 2018

Середа 14:49

28 грудня 2018 року учні 3 класу під керівництвом Людмили Якимишин та учні шкільного парламенту під керівництвом педагога- організатора Марії Теслі запросили усю шкільну родину у фойє школи, щоб своїми віршами, віншуваннями та піснями привітати усіх присутніх з прийдешніми святами: Новим роком та Різдвом Христовим.

      

грудень 2018р

Середа 14:46

7 грудня 2018 року учні 2-6 класів Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Перуна під керівництвом координатора конкурсу у школі Надії Левицької та учителів Наталії Толмач, Людмили Якимишин взяли активну участь у Всеукраїнському математичному конкурсі " Кенгуру"

      

15 грудня 2018

Середа 14:42

14 грудня 2018 року, в День ліквідатора аварії на ЧАЕС, учні 5 класу Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Перуна разом з класним керівником Лесею Романик зустрілись у бібліотеці-філії с. Чернилява з учасником ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Романом Батогом. Під час зустрічі пан Роман розповів учням про жахливі наслідки цієї катастрофи та жертовну і самовіддану працю рятувальників, яких пізніше назвуть «тими, хто врятував світ».

    

грудень2018

Середа 14:40

Учнів 8-10 класів Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Т. Перуна під керівництвом учителів Марії Гери та Віталія Турби виготовили Різдвяну шопку «Народження Христа», яку представили на районному конкурсі новорічно-різдвяних композицій.

    

грудень 2018

Середа 14:38

З метою розвитку інтересу в учнів до правових знань та попередження правового нігілізму з по 10 по 14 грудня 2018 року в Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна проходив «Всеукраїнський тиждень права». У рамках Тижня права була проведена змістовна робота, яка сприяла підвищенню рівня правових знань учнів школи. Зокрема, учні 9-10 класів разом з учителем правознавства Олександрою Мруць здійснили пізнавально-навчальну екскурсію у Яворівський районний суд, де взяли участь у правовій вікторині, ознайомилися з роботою суддів та прослухали цікаву лекцію на правову тематику від керівника апарату суду Грицан Дарії Богданівни.

19 грудня 2018

Середа 14:36

Цікаво та весело 18 грудня 2018 року пройшло свято Миколая в Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна, яке підготували і провели учні 1 класу разом з класним керівником Оксаною Ковалик. Школярі ознайомили присутніх з історією свята, розповіли про благодіяння Миколая-Чудотворця, розповідали вірші, співали пісні. До дітей, окрім святого Миколая, прийшли в гості казкові персонажі: веселі гноми, лісові звірята, сніговими, зірочки, ангелики, пустотливий чортик, які своїми забавами, віршами та піснями звеселили усіх, а в нагороду отримали від Миколая подарунки, солодощі та хороший настрій. По завершені свята святий Миколай привітав всіх учнів 1-4 класів зі святом, вручив їм подарунки, а також завітав з подарунками до учасників, призерів та переможців районних олімпіад та конкурсів.