Понеділок 12:12

18 квітня 2018 року в Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна за участю методиста методичного кабінету Оксани Майхер відбувся семінар на тему: «Компетентнісний підхід як основний напрям модернізації сучасного освітнього простору». Адже стрижневою ідеєю безперервності освіти на сучасному етапі є впровадження у педагогічну практику компетентнісного підходу.

Методист методичного кабінету Оксана Майхер представила основні дефініції, означені в українському законодавстві та європейських рекомендаціях щодо ключових компетентностей ціложиттєвої освіти, переваги компетентнісної моделі освіти як такої, що пов’язана з дійсністю, потребами практики і сприяє адаптації особистості до занадто мінливих суспільних процесів.

Педагоги опановували нові техніки, дискутували, розв’язували проблемні питання, дізналися про наявний методичний інструментарій, який стане в нагоді під час підготовки компетентнісно орієнтованого уроку, допоможе навчати цікаво та ефективно.

Педагогічний колектив Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ст.. ім.Т.Перуна щиро дякує Оксані Майхер за надану методичну допомогу щодо ознайомлення із основними аспектами компетентнісного підходу.