17 лютого 2018

Вівторок 10:23

16 лютого 2018 року в Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна пройшов флешмоб «Украно, молюся за тебе», приурочений 4-річниці Революції Гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні. Організували та провели захід члени шкільного парламенту, під керівництвом педагога-організатора Марії Теслі та заступника директора школи з навчально-виховної роботи Лесі Хомік.

 

16 лютого 2018

Вівторок 10:14

Чудового зимового дня, 16 лютого 2018 року, чернилявська малеча радо поспішала до школи. Тут їх зустрічали улюблені казкові герої - учні 4 класу Чернилявської школи І-ІІІ ступенів ім. Теодора Перуна. Майбутніх першокласників та їхніх батьків привітав директор школи Юрій Гарбуз. Він ознайомив присутніх із основними засадами нової української школи і представив батькам майбутнього вчителя 1 класу. Оксану Ковалик. Оксана Романівна запросила дітей та батьків на перегляд дивовижного дійства: вистави "Двері казка відкриває", яку вона підготувала із своїми четвертокласниками. Малеча із захопленням спостерігала за грою учнів, а також брала участь у виставі. У нагороду за активність майбутні школярики отримали подарунки від звірят з «Лісової школи». Дітлахи покидали школу у піднесеному настрої і з бажанням повернутися. Адже Оксана Романівна повідомила, що щосуботи, починаючи з 24 лютого 2018 року, у Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Перуна працюватиме школа «Майбутнього першокласника».

                

15 лютого 2018

Вівторок 10:08

Відчуття щастя і романтики

14 лютого 2018 року учні 10 класу під керівництвом класного керівника Лесі Фірчук запросили шкільну родину на свято «Любов об’єднує серця». Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.