30 грудня 2017

Четвер 15:21

29 грудня 2017 року, напередодні Нового року та Різдва Христового, шкільний парламент Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Т. Перуна під керівництвом Марії Теслі та Лесі Хомік запросив усю шкільну родину на Різдвяно-Новорічні віншування. Під заходу в актовому залі школи звучали різдвяні колядки та новорічні вітання. Виступ учнів створив новорічне диво, у ході якого лунали жарти, співи та веселі розваги. На сцені перед глядачами виступали творчі, активні школярі разом з своїми ініціативними батьками, які відтворили Різдвяні традиції українського народу. Батьки і учні від усієї душі побажали присутнім людського щастя, міцного здоров`я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч, натхнення в роботі та успіхів у всіх добрих починаннях, надії на краще майбутнє, обов`язково - нових звершень на благо народу України. Нехай прийдешній рік виправдає самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут сім`ям. Нехай запанують у Ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. Нехай на українські землі зійде довгоочікуваний мир і Божа благодать.

           

26 грудня 2017

Четвер 15:16

Учні 8 класу Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Т.Перуна разом з класним керівником Галиною Гарбуз 24 грудня 2017 року здійснили пізнавальну мандрівку у столицю України - місто Київ. Школярі побували у Софії Київській, святині нашої столиці, довідалися про стародавні часи Києва, період князівства Володимира Святославовича – Хрестителя Київської Русі і його сина Ярослава Мудрого. Любувалися парадним в’їздом до столиці XI століття – Золотими воротами, Михайлівським золотоверхим собором, побували в парку Слави. Під час подорожі, на одній із зупинок метро, на залізничному мосту, школярам відкрився чудовий краєвид величного Дніпра. Учні побували у Водно-інформаційному центрі ( відомому як Музей води), де довідались, як річкова і ґрунтова вода стає придатною для використання, катались на фунікулері, що зв’язує річковий вокзал із Володимирською гіркою, гуляли найвідомішими місцями столиці - Хрещатиком, Майданом Незалежності, Європейською та Михайлівською площами. Після прогулянки із задоволенням ласували у МакДональдсі. Ще школярі побували в
«Океанаріумі». Тут учні поринули у атмосферу магічного оточення підводного світу. Адже від жителів «морського царства» глядачів відокремлює лише акрилове скло завтовшки 8 см. Усе підводне життя проходило просто у них на очах.

Додому усі поверталися втомлені, але у піднесеному настрої, сповнені нових вражень, радісні та щасливі, з надією повернутись у Київ знову.