10 жовтня 2017

Понеділок 22:18

У період з 29 вересня по 6 жовтня 2017 року учні Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Теодора Перуна перебували у ґміні Медзіхово (Великопольське воєводство, Республіка Польща). Щодня наші школярі під керівництвом учителів Марії Романик та Віталія Ковалика разом з польськими однолітками брали участь у різноманітних цікавих заходах: створювали проекти, які, на думку дітей, сприяли б формуванню чесної, відкритої і відповідальної особистості, яка в майбутньому слала б відповідальним громадянином своєї держави; грали у різні спортивні ігри, зокрема футбол, здійснили екскурсійну поїздку в місто Познань. Окрім того, чернилявські діти провели для польських друзів майстер-клас з уміння розмальовувати Яворівську забавку, а також учили своїх однолітків з Республіки Польща готувати страви української кухні. Цей тиждень був сповнений неповторних вражень та емоцій. Усі учні та батьки щиро дякують за цікаво проведену і корисну поїздку усім, хто долучився до цієї акції та з нетерпінням чекають польських друзів у себе в гостях, на Яворівщині.

         

1 жовтня 2017

Понеділок 19:19

З самого ранку, 29 вересня 2017 року, в Чернилявській ЗОШ I-III ступенів імені Теодора Перуна було гамірно. Школярі з нетерпінням виглядали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя. Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвінка. На порозі школи учні зустрічали учителів зі словами «Вітаємо!» та проводили в школу під вишиті рушники. У цей час багато гарних слів було сказано на адресу кожного вчителя. Учні та батьки не скупились на привітання і щирі посмішки, а квіти, які дарували школярі, були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх – від щирого серця. Уроки пролетіли так швидко, що всі подекуди здивовано дивилися на годинники. Але це не було помилкою. Адже по закінченні уроків всіх учителів чекав ще один сюрприз – святковий концерт з нагоди свята, який провели Романик Л.М. та Тесля М.Р..

В актовій залі школярі дуже хвилювалися. Адже для багатьох вихід на «велику» шкільну сцену був вперше. Змістовним був виступ наймолодших школярів – учнів початкових класів ( учні 1 та 2 класів під керівництвом Хомік Л.Я. та Якимишин Л.М.). Багато пісень, танців, жартів та кумедних сценок змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати учням 11 класу ( класний керівник Романик Л.В.), які подарували гарний настрій та незабутні миті усьому педагогічному колективу школи.

                        

28 вересня 2017

Понеділок 19:14

Учні Чернилявської ЗОШ I-III ступенів ім. Т.Перуна в рамках Угоди про співпрацю між селом Медзіхово (Великопольське воєводство, Республіка Польща) та селом Чернилява (Україна) з 28 вересня по 8 жовтня 2017 року відвідають Республіку Польща. Діти та вчителі візьмуть участь в проекті «Граємо разом», метою якого формування відповідального громадянина держави.

20 підлітків з с.Чернилява та 20 підлітків з с.Медзіхово через гру, змагання та спільні справи навчатимуться дотримуватись правил, формуючи чесну, відкриту і відповідальну особистість. Діти проживатимуть у готелі "Ранчо Колорадо", відвідають м.Познань. Наші чернилявські діти з радістю і відповідальністю готуються до цієї поїздки.

Тож побажаємо їм успіху, щасливої дороги та гарних вражень від подорожі.

   

1 вересня 2017

Понеділок 19:09

На подвір’я Чернилявської З0Ш І-ІІІ ст. шкільний дзвоник скликав усіх дітей на святкову лінійку, присвячену Дню знань. Перед присутніми виступили: директор школи Юрій Гарбуз, місцеві парохи Ігор Мариняк та Михайло Кістечок, які благословили школярів та педагогічний колектив на щасливий навчальний рік.

9 червня 2017

Понеділок 19:03

9 червня 2017 року у Чернилявській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна відбувся звіт директора школи Юрія Гарбуза перед батьківським та педагогічним колективом. Керівник чітко проаналізував діяльність закладу у 2016-2017 н.р., використовуючи при цьому змістовну презентацію, яка відображала усі напрямки роботи закладу, і окреслив завдання на наступний навчальний рік. В обговоренні взяли участь голова Ради школи Дудич Марія, голови батьківських комітетів, учителі школи, які проаналізували роботу директора. Роботу керівника батьки та педагоги визнали позитивною та пропонували до матеріального заохочення. На завершення директор школи подякував батькам та вчителям за високу оцінку роботи, і наголосив, що лише спільною, злагодженою роботою можна досягнути продуктивної праці та хорошого результату.