15 травня 2017

Середа 11:36

13 травня 2017 року учнівський колектив Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Теодора Перуна під керівництвом заступника директора школи Лесі Хомік та педагога-організатора Марії Теслі запросили усіх матерів на святковий концерт, присвячений найдорожчій для кожного з нас людині – рідній матусі. З привітальним словом до батьків звернувся директор школи Юрій Гарбуз, який побажав усім матерям міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, мирного неба та щасливої долі. Школярі ж звернулись до своїх матусь милозвучними піснями, віршами, ритмічними танцями. В актовому залі школи панувала атмосфера любові, добра, радості і… смутку від віршів чи пісень про маму, яка знаходиться далеко від нас. Присутні, затаївши подих, ловили кожне слово дітей про Богоматір Марію, Матір Україну та земну маму. Учні щиро розповідали про те, як вони люблять свою маму і за неї молять Бога. Свято закінчилось, а приємні враження у батьків, задоволених виступами своїх дітей, залишаться ще на довгий час і будуть приємно тішити згадками до наступного Свята Матері та Родини.

13 травня 2017

Середа 11:33

12 травня 2017 року учні 1 класу Чернилявської ЗОШ I-III ступенів імені Теодора Перуна під керівництвом класного керівника Людмили Якимишин запросили своїх батьків та учнів початкової школи на Букварикове свято. Кмітливі, винахідливі, розумні першокласники на шкільній сцені розважали усіх присутніх віршиками, піснями і танцями. Окрім того, молодші школярі зуміли задобрити злого Чарівника, щоб повернути Букварика на свято. Відтак, повернувшись, Букварик передав естафету Читанці. А Вона, у свою чергу, покликала свою сестрицю − Рідну мову, які були задоволені, що першокласники навчилися читати, і тепер дітей навчатимуть нові підручники. Завершився захід словами подяки першокласників Букварику:

“Букварику чудовий, вірний друже,

ми за твою науку дякуємо дуже”

7 квітня 2017

Середа 11:30

6 квітня 2017 року вчителі та учні Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна долучилися до участі у Міжнародному проекті «Барви писанки» – "Colors of Pysanka", який започаткували і організували Осередок української діаспори в Грецькій Республіці та Центр підтримки і розвитку культурної спадщини "ТРЕМБІТА". Відповідно до умов, в цей день було проведено:

майстер-клас «Писанки чудові», в якій взяли участь учні 3 класу разом з класним керівником Ковалик О.Р.;

виготовлення писанок із бісеру – члени шкільного гуртка «Вишиванка» під керівництвом керівника Малоголовець О.М.;

виставка малюнків, аплікацій, великодніх кошиків та рушничків «Великодні писанки. Великодній цвіт» – учні 1-10 класів під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Хомік Л.Я. та педагога-організатора Теслі М.Р.

3 квітня 2017

Середа 11:25

З 27 по 31 березня 2017 року в Чернилявській ЗОШ I-III ступенів ім..Теодора Перуна пройшов Тиждень початкових класів під гаслом: «У душах людських хай палає тепло, а вогник хай творить лиш тільки добро», який підготували і провели вчителі Якимишин Л.М. та Толмач Н.М. Упродовж Тижня учні 1-го та 2-го класу здійснили подорож до країни Ввічливості та Доброти, взяли участь у грі «Вас запрошує країна Добра!» та участь в акції «Допоможи ближньому». Девізом школярів стали слова: «Давайте дружити та спілкуватися і всі разом зробимо наш світ добрим та справедливим!». Адже творити повсякчас добро для інших – це покликання людини!

31 березня 2017

Середа 11:21

30 березня у школі відбулось засідання окружної методичної комісії вчителів математики Яворівського освітнього округу №1. Вчителі мали змогу відвідати урок у 6 класі "Дії над раціональними числами. Жінки-математики" (учитель Льода О.В.) , а також Брейн-ринг у 8 класі (учитель Логін Х.О.)

 

10 березня 2017

Середа 11:05

Минуло 203 роки від дня народження Т.Г. Шевченка - славного сина українського народу, але й сьогодні його слово живе між нами. Не просто живе, а турбує свідомість, утверджує національний дух, надихає на боротьбу.

Учні Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Хомік Л.Я., вчителя української мови та літератури Вербенець К.В. та педагога-організатора Теслі М.Р. запросили усю шкільну родину та громадськість с.Черниляви до актового залу школи на патріотично-виховний захід «Шевченко – наш, він для усіх століть». Присутні в залі ще раз мали змоги переконатись у величі нашого Пророка і по-новому осмислити його творчість. Школярі декламували вірші великого поета, співали пісні на його слова, відтворювали цікаві епізоди із його життя. Адже він для нас є і батьком Тарасом, і натхненним голосом цілого народу, і будителем нації.

Ми спільно з ним йдемо на захист рідної землі, боронимо, у цей непростий час, нашу мову, культуру, ментальність.

28 лютого2017

Середа 11:01

У школі під керівництвом учителя фізкультури Рубая Григорія Федоровича відбулись змагання з шашок серед молодших школярів