09:26
18 лютого 2018

15 лютого 2018 року в рамках вшанування Героїв Небесної Сотні в спортивному залі Чернилявської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Теодора Перуна відбувся районний турнір з настільного тенісу серед школярів району. Зі своїми вихованцями до села Чернилява приїхали директори Краковецької і Свидницької шкіл Мирослав Кропивницький і Ярослав Брошко, а також вчителі фізичної культури Бердихівської і Дрогомишлянської шкіл: Михайло Рубай і Тарас Герелей.

Учасників турніру тепло привітали: директор Чернилявської школи Юрій Гарбуз, а також директори вже згаданих шкіл і побажали майстерної гри та перемог. Перемогу серед дівчат здобула учениця Краковецької школи - Віра Нога, вигравши всі поєдинки. У молодшій групі серед хлопців перемогу здобув Павло Родич із Краковецької школи, а в старшій групі - Віталій Хомік, учень Чернилявської школи

Після закінчення змагань відбулося нагородження призерів. Церемонію нагородження проводив директор Краковецької школи Мирослав Кропивницький, а допомагали йому директор Свидницької школи Ярослав Брошко, учитель фізичної культури Чернилявської школи Григорій Рубай та Богдан Чорниш. Кожен призер отримав грамоти, медалі і цінну пізнавальну літературу від Яворівської районної держадміністрації. А переможці у своїх номінаціях отримали ще й цінні призи від підприємця з села Чернилява.

У завершальному слові Мирослав Кропивницький відзначив високу організацію турніру і майстерність юних майстрів пінг-понга, запросив усіх присутніх на тенісний турнір, який відбудеться в Краківці 10 березня цього року, і присвячений вшануванню пам'яті Головнокомандуючого УПА генерал-хорунжого Романа Шухевича.

Організатори районного турніру з настільного тенісу серед школярів: директор Чернилявської школи Юрій Гарбуз, вчитель фізичної культури Григорій Рубай і Богдан Чорниш - щиро дякують Яворівській держадміністрацї і підприємцю з села Чернилява за цінні і чудові призи, а директорам Краковецької і Свидницької шкіл, вчителям фізичної культури всіх шкіл за сприяння у проведенні цього спортивного дійства і надіються , що цей турнір стане традиційним.

     

Переглядів: 286 | Додав: OV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: